Kunstgrasvoordeel

Nepgras

Nepgras of kunstgras

Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras waarschijnlijk. Aan felgroene sprietjes op een matje dat je door het gras heen nog duidelijk ziet. Dat beeld klopt dus niet meer. Kunstgras is helemaal niet nep meer. Sterker nog, kunstgras is tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden. Bij sommige soorten zijn er zelfs dunne draadjes mos door geweven. Of vezels met een dorre, gelige kleur, zodat het lijkt of er dode sprietjes tussen zitten die zijn blijven liggen na het maaien. Het is dan ook in korte tijd een populair product geworden.

Kunstgras heeft heel veel voordelen.

Je hoeft het nooit te maaien en geen randjes te knippen. Verticuteren of bemesten is ook niet nodig. Er groeit geen onkruid tussendoor. Je hoeft het niet te sproeien in de zomer. En als er teveel op gespeeld of gelopen wordt, krijg je geen dorre plekken en modderpoelen. Van je allergie voor graspollen heb je ook minder last. En het is ook nog lekker zacht onder je voeten. Dat wil toch iedereen?

Daarom willen wij iedereen laten zien dat kunstgras geen nepgras meer is. Kijk maar eens bij onze collectie of vraag onze stalen aan en ervaar het zelf.

Kunstgras leggen

Bovendien is het niet moeilijk om kunstgras te leggen. Veel van onze klanten doen het zelf. Die krijgen van ons een duidelijke leg-instructie via de mail. Natuurlijk willen wij het ook voor je doen. We hebben ervaren vakmensen in dienst die je oude grasveldje snel omtoveren in een strakke grasmat.

Al onze verschillende soorten kunstgras staan op onze website. Ben je geïnteresseerd en denk je erover ook kunstgras te nemen? Dan kunnen we je een paar staaltjes kunstgras toesturen. Je mag zelf uitkiezen welke. Dan kun je ook voelen dat het net echt gras is.

Ziet je grasveld er na de winter echt niet mooi meer uit? Denk dan eens aan de voordelen van kunstgras. Misschien is het gras dan binnenkort bij u groener dan bij de buren.

Kom langs bij onze showtuinen!

Voor het complete aanbod en de beste prijzen kom je natuurlijk langs in onze vestigingen in Genemuiden of Oudenbosch. Direct uit voorraad leverbaar en altijd scherp geprijsd!