Ontdek wat bij jou past

Sport kunstgras

Sport kunstgras is kunstgras speciaal geschikt om verschillende sporten op uit te voeren. Sport kunstgras wordt zeer intensief belopen en moet daarom bestand zijn tegen een stootje. Daarnaast zijn de sprietjes van sport kunstgras wat langer dan bij regulier kunstgras. Sportgras speelt comfortabel en heeft weinig onderhoud nodig. Bij ons vind je een ruim assortiment sport kunstgras.
Bestel gemakkelijk online

De kunstgras die bij jou past

Echtheid

Hoe realistisch moet het eruit zien?
Echtheid - slider
15

Zachtheid

Hoe zacht moet het kunstgras zijn?
Zachtheid - slider
15

Gebruik

Wie gaat op het gras spelen?
Gebruik

Hockey Grass

 16,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid

Kunstgras Domo sport

 12,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid
Voor vele velden

Sport kunstgras voor sportvelden

Sport kunstgras wordt veelvuldig gebruikt op voetbal- hockey- en tennisvelden. De laatste jaren kiezen steeds meer verenigen ervoor om te spelen op sport kunstgrasvelden. Het is zelfs zo dat enkele van onze grote fabrikanten leveren aan sportaccommodaties over de hele wereld. En zelfs tijdens de Olympische Spelen sporten atleten op sportgras uit Genemuiden. Iets waar we ontzettend trots op zijn natuurlijk. Wanneer je bij ons sport kunstgras aanschaft, dan weet je zeker dat je kunstgras koopt van de hoogste kwaliteit. Wij leveren dan ook altijd een kwaliteitscertificaat mee met het sportgras.
Advies op maat

Sport kunstgras voor ieder doel

Wij adviseren je graag bij de aanschaf van sport kunstgras. Het soort sport kunstgras verschilt per sport. Zo voldoet sportgras voor hockey aan andere eisen, dan sport kunstgras voor een tennisveld of voetbalveld. We kijken naar de meest geschikte soort, maar ook naar welk soort zand het meest geschikt is en de beste legmethode.
Vele voordelen

Voordelen sport kunstgras

Er zijn meer dan genoeg voordelen te benoemen als het gaat om sport kunstgras. Zo is sportgras behoorlijk onverwoestbaar en kan er ieder seizoen gewoon op gespeeld worden. Meerdere wedstrijden op een dag spelen? Ook geen probleem! Daarnaast is sport kunstgras onderhoudsvrij, want maaien is niet nodig. En ook nieuwe belijning na verloop van tijd is niet nodig, omdat de speellijnen in het gras getuft zijn en dus altijd blijven staan. En natuurlijk is het veilig om op sport kunstgras te spelen. De grasmat blijft altijd mooi op kleur, omdat het bestand is tegen verkleuring door verschillende weersomstandigheden.
Kunstgrasvoordeel

Sport kunstgras kopen

Voor welk speelveld je ook sport kunstgras nodig hebt; bij kunstgrasvoordeel.nl ben je aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar met deskundig advies, zodat je kiest voor het beste sport kunstgras. Ervaren professionals leggen het sportgras, zodat er een mooi, egaal speelveld ligt. Een veld waar jaren op gespeeld kan worden. En omdat wij een groothandel zijn, kunnen wij onze prijzen laag houden. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
Kom langs

Onze vestigingen