Ontdek wat bij jou past

Speelgras

Speelgras is, zoals het al doet vermoeden, ideaal kunstgras voor spelende kinderen. Speelgras kan tegen een stootje, maar is tegelijk ook zacht en veilig. En natuurlijk verkrijgbaar bij Kunstgrasvoordeel.nl. Bekijk en vergelijk ons mooie assortiment speelkunstgras en laat je verrassen door de hoge kwaliteit en de lage prijzen.
Bestel gemakkelijk online

De kunstgras die bij jou past

Echtheid

Hoe realistisch moet het eruit zien?
Echtheid - slider
15

Zachtheid

Hoe zacht moet het kunstgras zijn?
Zachtheid - slider
15

Locatie

Waar komt het kunstgras te liggen?
Locatie

Kunstgras Domo sport

 12,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid
Kindvriendelijk

Speelgras in de tuin

Speelgras is aangenaam zacht, zodat kinderen zich niet bezeren aan het kunstgras als ze er op rennen of stoeien. Speelgras kan als grasmat gebruikt worden, maar is ook ideaal om te gebruiken onder, of rondom, speeltoestellen. Bijvoorbeeld rondom een trampoline of onder een glijbaan, schommel of duikelstang. Een voordeel van speelkunstgras is dat het, in tegenstelling tot echt gras, niet beschadigt en snel opdroogt na een regenbui. En dat is wel zo prettig! Maar er zijn nog veel meer voordelen te benoemen over speelgras.
Zorgeloos spelen

Voordelen speelgras

Spelende kinderen en echt gras zijn niet altijd een gouden combinatie. Een grote ergernis van veel moeders en vaders is vaak wel de grasvlekken in kleding, die maar moeilijk te verwijderen zijn. Daarnaast ontstaan er nogal eens bruine of kale plekken in het echte gazon als gevolg van een potje voetbal of andere spelletjes. Het herstel van die plekken gaat vaak moeizaam. Kunstgras en kinderen zijn een veel betere combinatie. Speelgras is slijtvast en de grassprietjes zacht, waardoor kinderen zich niet verwonden als ze vallen en kleding geen grasvlekken meer bevat. Ideaal toch!
Top kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid

Wij vinden het belangrijk dat al ons kunstgras voldoet aan de door ons gestelde kwaliteitsstandaarden en dat het kunstgras veilig in gebruik is. Dat geldt dus ook voor ons speelgras. Kinderen moeten immers altijd veilig kunnen spelen op het gras. De grassprieten van het speelgras en van alle andere kunstgrassoorten zijn gemaakt van polyethyleen en polypropyleen. Daarnaast bevat het kunstgras geen zware metalen. Kinderen, maar ook huisdieren kunnen dus veilig en zorgeloos spelen op het gras.
Altijd voordelig

Speelgras voor de laagste prijs

Kunstgrasvoordeel heeft een uitgebreid assortiment speelgras voor de laagste prijs. Dit kunstgras is ideaal voor spelende kinderen, maar past eigenlijk in elke tuin. Bekijk onze verschillende soorten speelkunstgras gerust. Wil je meerdere soorten met elkaar vergelijken? Vraag eenvoudig een stalendoosje op en vul deze met 3 soorten kunstgras. Keuze gemaakt? Bestel eenvoudig online. En mocht je toch nog twijfelen, of meer informatie willen; op afspraak is het ook mogelijk om onze showtuin te bezoeken.
Kom langs

Onze vestigingen