Kunstgrasvoordeel

Goedkoop kunstgras bij kunstgrasvoordeel.nl

Kunstgras leggen kan je zelf

Goed, maar goedkoop kunstgras; bestaat dat dan? We horen het je bijna denken. Die vraag kunnen we volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Het is namelijk een goede koop kunstgras. Slim ingekocht kunstgras, rechtstreeks vanuit de fabriek. Geen tussenschakels, waardoor de verkoopprijs lekker laag kan blijven. Goedkoop kunstgras dus! 

 

Goedkoop kunstgras van topkwaliteit 

Kunstgras van hoge kwaliteit is bijna niet te onderscheiden van echt gras. Het kunstgras is samengesteld uit vezels van hoogwaardige kwaliteit. Grassprietjes van verschillende hoogtes en kleurscharkeringen. En om het er nog echter uit te laten zien zijn er heuse mosdraadjes toegevoegd aan de kunstgrasmat. Bovendien is kunstgras heerlijk zacht aan de voeten.  

 

Voordelen van goedkoop kunstgras 

Niet alleen de prijs is natuurlijk een mooi voordeel. Goedkoop kunstgras heeft nog een groot aantal voordelen, want: 

  • Het heeft maar weinig onderhoud nodig 
  • Blijft het hele jaar door groen 
  • Geschikt als ondergrond voor bijvoorbeeld speeltoestellen 
  • Kan tegen een stootje 
  • Is snel droog na een regenbui 

 

Met andere woorden; goedkoop kunstgras, van goede kwaliteit is een topaankoop!  

 

Verschillende soorten goedkoop kunstgras 

De laatste jaren hebben de ontwikkelingen op het gebied van kunstgras niet stilgestaan. Dat resulteert bijvoorbeeld in goedkoop kunstgras voor verschillende doeleinden. Bekend is het kunstgras dat voor sportvelden gebruikt wordt. Sport kunstgras is heel sterk kunstgras dat, en dat zal je vast niet verbazen, tegen een stootje kan. Net als speelgras overigens. Op dit gras kan zorgeloos geravot worden. En is ook nog eens zacht, zodat bij een valpartij de knietjes niet meteen geschaafd zijn. Daarnaast zien we goedkoop kunstgras ook steeds meer op balkons en dakterrassen liggen. De ondergrond is niet geschikt voor gewoon gras, maar met kunstgras hoef je je hier geen zorgen over te maken.  

 

A-merk kwaliteit voor lage prijzen 

A-merk kunstgras voor een lage prijs is dus met recht een goede koop kunstgras. Het is kunstgras waar je jaren plezier van hebt. Goedkoop kunstgras doet niet onder voor kunstgras waar je de volle mep voor betaalt. Bij Kunstgrasvoordeel heb je keuze uit verschillende soorten kunstgras voor hele lage prijzen. Het kunstgras wordt vanuit de producent rechtstreeks aan ons geleverd. Natuurlijk adviseren we je graag over welk stuk goedkoop kunstgras het beste bij jouw behoeften past. We ontvangen je graag in onze showtuin.  

Kom langs bij onze showtuinen!

Voor het complete aanbod en de beste prijzen kom je natuurlijk langs in onze vestigingen in Genemuiden of Oudenbosch. Direct uit voorraad leverbaar en altijd scherp geprijsd!