Ontdek wat bij jou past

Kunstgras aanbiedingen

Genieten van kunstgras voor de beste prijs van Nederland. Dat kan doordat we het hele jaar door kunstgras aanbiedingen hebben bij Kunstgrasvoordeel. Zo geniet je altijd van een groen gazon voor de laagste prijs.
Bestel gemakkelijk online

De kunstgras die bij jou past

Locatie

Waar komt het kunstgras te liggen?

Gebruik

Wie gaat op het gras spelen?

Echtheid

Hoe realistisch moet het eruit zien?
15

Zachtheid

Hoe zacht moet het kunstgras zijn?
15
Valencia Kunstgras bij Kunstgrasvoordeel.nl

Kunstgras Valencia

 14,95

/ m²

Zachtheid
Special Kunstgras bij Kunstgrasvoordeel.nl

Kunstgras Special

 19,95

/ m²

Zachtheid
Paris Kunstgras bij Kunstgrasvoordeel.nl

Kunstgras Paris

 27,95

/ m²

Zachtheid
Malaga Kunstgras bij Kunstgrasvoordeel.nl

Kunstgras Malaga

 16,95

/ m²

Zachtheid
De beste prijzen

Kunstgras aanbiedingen

Een groen gazon waar je het gehele jaar van kunt genieten. Wie wil dat nou niet? Helemaal als het voor de beste prijs van Nederland kan. Daarom hebben we bij Kunstgrasvoordeel ook kunstgras aanbiedingen. Zo kun je écht profiteren van de beste prijs. Voor producten uit de aanbieding geldt op = op. Dus wees er snel bij.
Kom langs

Kunstgras afhalen in Genemuiden

Ons kunstgras kun je afhalen in dé tapijthoofdstad; Genemuiden. Naast veel tapijt komt hier ook veel kunstgras vandaan. Doordat we grootschalig inkopen, kunnen we jouw toekomstige grasmat aanbieden voor de laagste prijs van Nederland. Voor kunstgrasaanbiedingen geldt dat je het kunstgras direct meeneemt. Je kunt bij thuiskomst dus direct aan de slag en snel genieten van jouw gras.
Wij helpen graag

Kunstgras leggen

Kunstgraskeuze gemaakt? Dan kun je aan de slag met het leggen van jouw grasmat. Dit is een eenvoudige klus die je, met de juiste voorbereiding zo geklaard hebt. Via de mail sturen we je handige leginstructies. Hiermee kun je bij thuiskomst direct aan de slag, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe grasmat. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Kom langs

Onze vestigingen