Kunstgrasvoordeel

Kunstgras 4 meter breed

Bij KunstgrasVoordeel.nl koop je kunstgras van 2 of 4 meter breed. De breedte die je kiest is natuurlijk afhankelijk van de breedte van tuin, balkon of dakterras. We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden als je kunstgras bestelt.

Kunstgras van 4 meter voor de tuin die breder is

Ga je kunstgras bestellen, dan meet je natuurlijk eerst in je tuin op hoeveel je nodig hebt. Is je tuin breder dan 2 meter, dan kies je kunstgras van 4 meter breed. De lengte van de rol is altijd maximaal 25 meter. Leg je het kunstgras in de tuin, dan heb je ook onderdoek nodig. Op balkon of dakterras is dat niet altijd nodig. Bereken ook hoeveel meter kunstgrastape, hoeveel kunstgrashaken en hoeveel zakken instrooizand je nodig hebt.

Hoe bereken je wat je allemaal nodig hebt?

Ten eerste meet je de lengte en breedte van je grasveld. Een grasveld breder dan 4 meter krijgt een naad. Een rol kunstgras is maximaal 25 meter lang. Bereken ook of je een extra rol nodig hebt of dat je het hele grasveld kunt leggen met een rol kunstgras.

Voor het onderdoek heb je hetzelfde aantal meters nodig als voor het kunstgras.

Met het kunstgrastape lijm je de naad dicht. Bereken hoelang de naad wordt. Zoveel meter tape heb je nodig.

Met kunstgrashaken zet je het gras vast aan de ondergrond. Je slaat ze aan de rand van het grasveld om de meter in de grond en in ieder geval op de hoeken. Zo voorkom je dat de grasmat kan opwaaien als het hard waait. Of dat het gras verschuift als de kinderen erop spelen. Als het gras is opgeborsteld, zie je de haken niet meer terug. Berekenen voor de hele omtrek hoeveel haken je nodig hebt en begin met de haken in de hoeken.

Bestel alles online

Bij KunstgrasVoordeel.nl bestel je alles direct online. Binnen 5 werkdagen na je bestelling bezorgen we alles bij je thuis. Wel zo gemakkelijk.

Wacht niet langer en bestel direct online 4 meter breed kunstgras.

Kom langs in onze showrooms!

Voor het complete aanbod en de beste prijzen kom je natuurlijk langs in onze showroom in Genemuiden of Oudenbosch. Direct uit voorraad leverbaar en altijd scherp geprijsd!