Kunstgrasvoordeel

Kunstgras 2 meter breed

Bij KunstgrasVoordeel.nl koop je kunstgras van 2 of 4 meter breed. De breedte die je kiest, is afhankelijk van de breedte van je tuin, balkon of dakterras. We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden als je kunstgras bestelt.

Kunstgras voor de smallere tuin (< 2 meter breed )

Ga je kunstgras bestellen, dan meet je natuurlijk eerst in je tuin op hoeveel je nodig hebt. Is je tuin smaller dan 2 meter, dan kies je kunstgras van 2 meter breed. De lengte van de rol is altijd maximaal 25 meter. Leg je het kunstgras in de tuin, dan heb je ook onderdoek nodig. Bereken ook hoeveel kunstgrashaken en hoeveel zakken instrooizand je nodig hebt.

Het 2 meter brede kunstgras is besteld

Als je het kunstgras hebt besteld, dan kun je al beginnen met de voorbereidingen. Ga je het gras zelf leggen, dan kun je nu al beginnen met weghalen van het oude gras. Graaf de zwarte grond eronder ongeveer 5 cm af en maak de ondergrond egaal. Stort daarna 5 tot 10 cm wit zand (bestratingszand) en maak ook dit egaal. Het is heel belangrijk dat dit heel goed gebeurd. Het kunstgras vormt zich namelijk helemaal naar de ondergrond.

Als het kunstgras is bezorgd

Als wij je kunstgras hebben bezorgd, kan het echte werk beginnen: het kunstgras leggen. Leg eerst het onderdoek. Dit doek zorgt ervoor dat je kunstgras stabiel ligt en dat er geen onkruid tussendoor komt. Rol dan het kunstgras uit en zorg dat er geen plooien in zitten. Snijd daarna de randen strak af met een stanleymes. Tot slot maak je het kunstgras vast met kunstgrashaken die je in de hoeken en om de meter in de grond slaat.

Hierna hoef je het gras alleen nog maar omhoog te borstelen met een harde bezem. En klaar ben je!

Waar wacht je nog op? Bestel direct online 2 meter breed kunstgras.

Kom langs in onze showrooms!

Voor het complete aanbod en de beste prijzen kom je natuurlijk langs in onze showroom in Genemuiden of Oudenbosch. Direct uit voorraad leverbaar en altijd scherp geprijsd!