Kunstgrasvoordeel

Wat Kost Kunstgras?

Hoe duur is kunstgras?
Wat kunstgrasveld kost, is helemaal aan jou. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel je er aan uit wilt geven.

Er zijn heel veel verschillende soorten kunstgras. En niet elke soort is geschikt voor jouw tuin. Dat hangt ervan af waarvoor je het wilt gebruiken. Moet er of gespeeld kunnen worden? Of gesport? Of moet het gewoon alleen maar mooi zijn? In het eerste geval zoek je speelgras, in het tweede geval sportgras. En in het derde geval zoek je landscape, wij noemen dat ook wel tuintjesgras.

Het is natuurlijk zo dat het kunstgras duurder is als er meer materiaal gebruikt is. Met andere woorden: kunstgras met langere sprieten is duurder dan kunstgras met kortere sprieten. De prijs wordt ook bepaald door het soort materiaal dat gebruikt is. Laat je dus goed adviseren, maar bepaal eerst wat je belangrijk vindt.

Bij ons koop je kunstgras tussen de € 5,- en € 35,- per m2. Onze prijzen zijn zo laag omdat wij rechtstreeks van de fabriek kopen. Bovendien hebben wij geen grote showtuinen. Dus daar betaal je ook niet voor. Ons kunstgras bestel je direct online. Het is van uitstekende kwaliteit. Dat is erg belangrijk.

Ons kunstgras wordt gemaakt volgens West-Europese normen. Bij normaal gebruik gaat kunstgras niet kapot. Waar kunststof, en dus ook kunstgras wel onder lijdt, is zonlicht (UV-straling). Denk maar een aan een plastic emmertje dat de hele zomer buiten staat. Aan het eind van de zomer is het verkleurd en gaat het gemakkelijk kapot. Daarom wordt ons kunstgras goed gestabiliseerd. Zo blijft de kleur mooi en breekt het niet. Let daar dus goed op als je kunstgras uitzoekt. Anders wordt goedkoop duurkoop.

Ten slotte kun je kunstgras heel makkelijk zelf leggen. Zorgt dat de ondergrond mooi egaal is en dat je alle spullen in huis hebt voor je begint. Dan bespaar je het geld van het leggen.

Wil je zelf ook kunstgras in je tuin? Bekijk dan de mogelijkheden op onze site.

Kom langs bij onze showtuinen!

Voor het complete aanbod en de beste prijzen kom je natuurlijk langs in onze vestigingen in Genemuiden of Oudenbosch. Direct uit voorraad leverbaar en altijd scherp geprijsd!