Ontdek wat bij jou past

Kunstgras rol

Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras. Dat begrijpen we, want het is een mooi alternatief voor echt gras. Bovendien is het kunstgras van Kunstgrasvoordeel bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Wij leveren graag kunstgras op rol, omdat dit onder andere eenvoudig te leggen is op de plek die jij wilt.
Bestel gemakkelijk online

De kunstgras die bij jou past

Locatie

Waar komt het kunstgras te liggen?
Locatie

Gebruik

Wie gaat op het gras spelen?
Gebruik

Echtheid

Hoe realistisch moet het eruit zien?
Echtheid - slider
15

Zachtheid

Hoe zacht moet het kunstgras zijn?
Zachtheid - slider
15

Ipswich

 19,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid

Grastapijt+

 16,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid

Grastapijt

 2,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid

Manchester

 12,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid
Kunstgrasvoordeel

Mogelijkheden met kunstgras op rol

De mogelijkheden die er zijn met kunstgras op rol zijn eindeloos. Leg het bijvoorbeeld in je tuin, dakterras of op het balkon. Maar kunstgras kan ook voor een speels effect zorgen op kantoor of in een winkel. Kunstgras op rol is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo heb je voor ieder idee een grasmat op rol. Een groot voordeel aan kunstgras is dat het ieder seizoen mooi blijft en niet groeit. Maaien is dus niet nodig. Hierdoor is het onderhoudsvriendelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het af en toe opborstelen en de eventuele bladeren eraf halen. Dus geen gedoe meer met grasmaaiers, water geven en een niet egaal gekleurd gazon. Zo heb jij tijd over om te genieten van je tuin.
Vele voordelen

Voordeel kunstgras op rol

We benoemden net al dat kunstgras op rol eenvoudig neer te leggen is. Doordat het gras van een rol komt, en dus één geheel is, blijft het beter op de plek liggen. Het (laten) leggen gaat hierdoor ook snel. Daarnaast gelden uiteraard alle andere voordelen die gelden voor kunstgras. Bovendien koop je bij ons je kunstgras extra voordelig!
Online bestellen

Kunstgras op rol bestellen

Je nieuwe kunstgras bestel je eenvoudig bij ons! Bepaal het soort kunstgras dat je wilt en voer de afmetingen in. Kunstgras op rol kun je in breedtes van 2 meter en 4 meter bestellen. Nadat je de gewenste maten hebt ingevoerd, geven wij je nog de optie tot het mee bestellen van een aantal handige accessoires. Uiteraard berekent onze calculator ook meteen de totale prijs. Twijfel je nog tussen verschillende soorten kunstgras? Je kunt bij ons ook altijd een gratis stalendoosje opvragen en daarin 3 staaltjes toevoegen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showtuin.
Laat je ontzorgen

Kunstgras op rol laten leggen

Het aanleggen van kunstgras op rol is een lastige klus als je geen ervaren kunsgraslegger bent. Daarom adviseren we je om kunstgras op rol te laten leggen door één van onze ervaren legspecialisten. Ze komen bij je langs om jouw tuin, balkon of andere locatie te voorzien van een mooie grasmat. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw kunstgras.
Kom langs

Onze vestigingen