Ontdek wat bij jou past

Gekleurd kunstgras

Kies voor gekleurd kunstgras! Omdat je een opvallende tuin of beursstand wilt. Groen kunstgras is mooi en bijna niet van echt te onderscheiden, maar gekleurd kunstgras springt er echt uit. Bij Kunstgrasvoordeel.nl vind je verschillende kunstgras kleuren. Tegen lage prijzen en van goede kwaliteit. Ga voor geel, rood of blauw kunstgras en val op!
Bestel gemakkelijk online

De kunstgras die bij jou past

Locatie

Waar komt het kunstgras te liggen?

Gebruik

Wie gaat op het gras spelen?

Echtheid

Hoe realistisch moet het eruit zien?
15

Zachtheid

Hoe zacht moet het kunstgras zijn?
15

Grastapijt+

 16,95

/ m²

Echtheid
Vind wat bij jou past

Waarom kiezen voor gekleurd kunstgras

Waarom zou je níet kiezen voor kunstgras?! Gekleurd kunstgras is super origineel en echt iets anders dan groen kunstgras. De redenen om voor gekleurd kunstgras te kiezen zijn heel verschillend. Het kan zijn om een beursstand meer te laten opvallen op een beurs, of om een kantoor of winkel op te vrolijken, of omdat het past bij de kleuren van een bedrijf. Er wordt ook nog wel eens gekozen voor gekleurd kunstgras op een balkon. Natuurlijk is het vooral een kwestie van smaak en een beetje lef om te kiezen voor kunstgras dat gekleurd is.
Top kwaliteit

Kwaliteit van gekleurd kunstgras

Geen zorgen over de kwaliteit van ons gekleurde kunstgras. Die doet namelijk niet onder voor de kwaliteit van ons gewone groene kunstgras en voelt heerlijk zacht aan. En de prijs? Ook die is super laag! Zoals je van ons gewend bent. Verder gelden alle voordelen die voor kunstgras gelden. Zo is kunstgras lekker onderhoudsvriendelijk en bestand tegen verkleuring door UV-licht. Zo houd je tijd over voor andere dingen. Bekijk ons ruime assortiment gekleurd kunstgras eenvoudig online en laat je verrassen.
Een grote voorraad

Kunstgras kleuren genoeg bij kunstgrasvoordeel.nl

Welke kleur kunstgras heeft je voorkeur? We hebben verschillende kleuren kunstgras in ons assortiment. Van pimpelpaars tot kanariegeel en van diepblauw tot helder rood. Maar ook wit, zwart en grijs kunstgras. Je kunt gekleurd kunstgras eenvoudig bestellen. Omdat we het kunstgras op voorraad hebben, kunnen we snel leveren en door heel Nederland. Twijfel je tussen verschillende kleuren? Vraag een gratis stalendoosje aan, of bezoek onze showtuin op afspraak.
Klantenservice

Kunstgrasvoordeel.nl helpt je graag

We helpen je graag bij je zoektocht naar het perfecte gekleurde kunstgras. Door je een ruim assortiment aan te bieden tegen een lage prijs. Maar ook door je te voorzien van goed advies. Met vragen mag je altijd contact opnemen. Onze kunstgrasexperts helpen je graag verder. Je kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te leggen, of om gebruik te maken van onze legservice. Dat is niet alleen handig, maar zo weet je ook zeker dat je gekleurde kunstgras goed en strak gelegd wordt.
Kom langs

Onze vestigingen