Ontdek wat bij jou past

Kunstgras dakterras

Wat dacht je van kunstgras op je dakterras? Steeds meer mensen met een dakterras kiezen voor deze praktisch optie. Het geeft je dakterras kleur en sfeer het hele jaar door. En het onderhoud is minimaal. Bij Kunstgrasvoordeel.nl vind je een uitgebreid assortiment kunstgras voor op je dakterras. Ga je voor groen….of kies je toch een andere kleur? De keuze is aan jou!
Bestel gemakkelijk online

De kunstgras die bij jou past

Locatie

Waar komt het kunstgras te liggen?

Gebruik

Wie gaat op het gras spelen?

Echtheid

Hoe realistisch moet het eruit zien?
15

Zachtheid

Hoe zacht moet het kunstgras zijn?
15

Ipswich

 19,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid

Grastapijt+

 16,95

/ m²

Echtheid

Grastapijt

 2,95

/ m²

Echtheid

Manchester

 12,95

/ m²

Zachtheid
Echtheid
Een betere sfeer

Kunstgras plaatsen op dakterras heel goed mogelijk

Een dakterras heeft vaak een redelijke oppervlakte, maar oogt door de tegels saai en kil. Op een heel simpele manier kan daar verandering in gebracht worden. Met kunstgras! Echt gras op een dakterras is vaak niet mogelijk, maar kunstgras kan altijd. Het vrolijkt je dakterras op en loopt ook nog eens zacht. Met kunstgras op je dakterras creëer je een fijn ‘tuingevoel’, maar dan met uitzicht, in een handomdraai.
Keuze genoeg

Bij Kunstgrasvoordeel.nl vind je kunstgras voor je dakterras

Ook voor kunstgras op je dakterras kun je terecht bij Kunstgrasvoordeel.nl. Wij hebben een ruim assortiment kunstgras voor op elk dakterras. Kunstgras dat bijna niet meer van echt gras te onderscheiden is. Kunstgras waar je blij van wordt, omdat het je dakterras gezellig maakt. Maar ook van de prijs word je blij. Omdat we direct vanuit de fabriek afnemen, kunnen we de prijzen lekker laag houden. We hebben kunstgras in verschillende prijsklassen en passend bij elke wens. Misschien wil je wel helemaal geen groen kunstgras op je dakterras, maar ga je liever voor een opvallende kleur. Ook dat kan, met ons gekleurde kunstgras. Of kies voor speelgras als er vaak kinderen spelen op het dakterras. De intensiteit waarmee het kunstgras gebruikt wordt, is belangrijk bij het maken van de juiste keuze.
Ruim assortiment

Kunstgras voor elke toepassing

Of je nu op zoek bent naar kunstgras op je dakterras of balkon, voor in je tuin of in een kantoor; wij hebben het! Online vind je ons complete assortiment. Bij elk soort kunstgras vermelden we de eigenschappen, zodat kiezen eenvoudiger wordt. Als je het gras liever eerst in het echt wilt bekijken, dan kun je een gratis stalendoosje bestellen. Dit doosje kun je vullen met drie staaltjes. Zo kun je een goede keuze maken voor kunstgras op je dakterras.
Laat je ontzorgen

Kunstgras leggen op dakterras

Zelf je kunstgras leggen op het dakterras? Dat is mogelijk met onze handige leginstructie. Een groot voordeel van een dakterras is dat je vaak geen oud gras hoeft te verwijderen en de ondergrond al mooi egaal is. Je kunt er ook voor kiezen om je kunstgras te laten leggen door ons.
Klantenservice

Vragen over kunstgras dakterras?

Denk je erover na om kunstgras te plaatsen op je dakterras? Maar wil je graag eerst nog meer weten? Neem gerust contact met ons op. Onze kunstgrasexperts vertellen je graag meer. Je bent op afspraak ook van harte welkom in onze showtuin.
Kom langs

Onze vestigingen