Kunstgras aan laten leggen

Kunstgras aanleggen is niet moeilijk. De meeste klanten doen het zelf. Vind je het werk te zwaar of is het niets voor jou? Dan leggen wij het kunstgras. Wel zo makkelijk. Wij hebben de beste mensen voor je in dienst. Zij toveren je oude grasveldje snel en vakkundig om in een mooie, strakke grasmat. Tegen een heel strakke prijs. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Kunstgras aanleggen

Het aanleggen van kunstgras bestaat uit voorbereidend werk en het leggen van de grasmat. Wil je het voorbereidende werk gedeeltelijk of helemaal zelf doen en het leggen aan ons overlaten? Dan maken we daar afspraken over. En we leggen je precies uit hoe je de voorbereidende werkzaamheden het beste kunt doen. Daarna laten we onze vakmensen het kunstgras aanleggen.

We leggen in vijf stappen uit hoe kunstgras wordt aangelegd. Je bepaalt zelf of je stap 1 en stap 2 zelf doet.

Kunstgras leggen in vijf stappen:

1. Haal het oude gras weg, graaf de zwarte grond eronder ongeveer 5 cm af en maak de ondergrond egaal.

2. Stort 5 tot 10 cm wit zand (bestratingszand) en maak ook dit egaal. Dit is heel belangrijk. Daarom controleren onze mensen of je het goed gedaan hebt.

3. We leggen het onderdoek. Dit doek zorgt ervoor dat het kunstgras stabiel ligt en dat er geen onkruid tussendoor komt.

4. We rollen het kunstgras uit en zorgen dat er geen plooien in zitten. Is het grasveld breder dan 4 meter, dan komt er een naad in. De twee delen lijmen we aan elkaar met tape.

5. Tot slot maken we het kunstgras vast door om de meter en in de hoeken haken in de grond te slaan.

Na het leggen borstelen we het gras omhoog met een harde bezem. En klaar is Kees!

Kunstgras aan laten leggen is gemakkelijk en niet duur

Laat je het weghalen van het oude gras en het egaliseren van de ondergrond van het kunstgras ook liever aan ons over? Geen probleem. Wij doen het graag voor je. Voor een scherpe prijs. Custom-made kunstgras noemen we dat. Dat is kunstgras kopen, inclusief laten aanleggen. Vraag nu een offerte aan.